Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00
Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00
Billigast på PriceRunner

Basil Tour Single Cykelväska, Vänster

552,00
Modell nr.18180
Leverans3-6 vardagar
FraktFra 0 kr.

Köp varan nu och få den levererad inom 3-6 vardagar

Beskrivning


En ny och uppdaterad version av den populära Basil Tour cykelväskan Den framgångsrika Basil Tour-serien har uppdaterats för att möta marknadens behov. Vid en första anblick verkar det kanske inte som att mycket har förändrats, men en rad smarta detaljer har tillkommit. Till exempel har den nya Tour-serien ett nytt bekvämt handtag, ett nytt förbättrat lock med regnklaffar (ännu bättre skydd mot inträngande vatten), tonade reflexetiketter och nya spännen som är ännu lättare att öppna.

Basil Tour är ett sportigt val av cykelväska som fästs med plastkrokar på sidan av din bagagehållare. Denna singelcykelväska är ett idealiskt val för dig som letar efter något pålitligt när du är ute och cyklar.

Touren har en imponerande lagringskapacitet på 17 liter, vilket gör att du inte behöver kompromissa med lasten du tar med dig. Du kan använda den för att förvara extra cykelutrustning eller transportera dina nödvändigheter till och från gymmet eller kontoret.

Vattenavvisande polyester gör att den är idealisk för cykling i oförutsägbart väder och håller ditt innehåll torrt och säkert från oväntade regnskurar. Dessutom har väskan en rundad bas för att säkerställa att dina klackar inte kommer i kontakt med väskan när du cyklar.

Utöver det generösa huvudförvaringsutrymmet finns det extra sidofickor för förvaring av småsaker. En robust konstruktion säkerställer att den här väskan behåller sin form under längre tid, samtidigt som handtaget gör att du snabbt kan ta bort den från din bagagebärare.

Reflexdetaljer på båda sidor av väskan ser till att du syns i mörkret.

Väskan mäter: 34x14x34

Specifikationer


Tillverkare Basil
Montering Pakethållare
Streckkod / EAN 8715019181801

Relaterade produkter

ANMÄL DIG TILL VÅRAT NYHETSBREV

Anmål dig till vårat nyhetsbrev och få en tjuvkik på vårt nya utbud, erbjudanden och DIY guides.