Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00
Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00
Billigast på PriceRunner

X-Sauce Ecolube vax till alla slags väder 125 ml

159,00
Status I lager
Modell nr.03165
FraktFra 59 kr.
Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00

Alternativa produkter

Beskrivning


X-Sauce Eculube Wax Lubricant.

X-Sauce vax är ett kedjesmörjmedel som hjälper dig att få en cykel som kör bättre.

Den är vaxbaserad med tillsatt PTFE - Polytetrafluoroethylen - som hjälper reducera friktionen i din drivlina så mycket som möjligt.

Med en vaxbehandling på din kedja behöver du inte irritera dig över att din kedja ser smutsig ut, för när X-Sauce är ordentligt applicerad så blir kedjan avvisande mot vatten, smuts och lera.

Det är viktigt att du har en helt ren och torr kedja när du applicerar X-Sauce för första gången. Du ska därför rengöra kedjan helt och hållet, gärna med en lämplig degreaser, så du ser till att det inte sitter kvar oljerester inuti kedjan.

När kedjan är ren och helt torr kan du lägga på vaxet. Du ska endast lägga 1-2 droppar på varje rulle på den invändiga sida av kedjan. När du har gett varje länk vax ska du bara låta det stå tills du ska använda cykeln.

Det är viktigt att du inte torkar av kedjan direkt efter du har smort in den. Då hinner inte vaxet torka och skydda.

När du har applicerat vax för första gången kan du därefter bara torka av kedjan med en trasa och applicera nytt vax ovanpå.

Bästa är om du ger vax när du är färdig med din cykeltur. Då har vaxet tid att torka in till nästa cykeltur. Om du lägger på vaxet direkt innan din tur så torkar det inte och det har därför ingen effekt.

Du ska smörja din kedja efter 4-6 timmars cykling i torrt väder och oftare när det är vått ute. När du har kört med det i längre tid kan du även höra när det är dags för en ny omgång vax.

Specifikationer


Tillverkare X-Sauce
Väderförhållande Sommar, Vinter
Dosering Droppflaska
Typ Vax
Streckkod / EAN 703158285847

Andra köpte också

ANMÄL DIG TILL VÅRAT NYHETSBREV

Anmål dig till vårat nyhetsbrev och få en tjuvkik på vårt nya utbud, erbjudanden och DIY guides.