Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00
Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00
Billigast på PriceRunner

Garmin Edge 830 bundle

4.339,00 3.499,00
Modell nr.010-02061-11
Leverans3-6 vardagar
FraktFra 0 kr.

Köp varan nu och få den levererad inom 3-6 vardagar

Alternativa produkter

Beskrivning


GPS cykeldator från Garmin med integrerad navigation.

Det senaste från Garmin i 8xx serien erbjuder väsentligt högre processor hastighet, längre batteritid och en mängd nya funktioner.

Exempel på nya funktioner kan nämnas ClimPro, Mountainbike statistik, Heat Acclimation, Performance Power Curve och många flera.

I denne bundle medföljer Garmin Speed sensor 2, Garmin Kadenssensor 2 og Garmin HRM Dual pulsmätare.

Det ingår även två hållare, en out front och en vanlig samt en säkringsrem.

Med Garmin Connect appen som fås till iOS och Android kan du hämta ännu fler apps og funktioner till din Edge computer.

Displayen är lätt att avläsa och har nu blivit ännu större, 2,6" med automatiskt variabel ljusstyrka för att få den längsta batteritid, men samtidigt upprätthålla läsbarheten - även i solsken.

Touchskärmen i Garmin Edge 830 har fått en uppgradering och är nu väsentligt bättre än föregångaren.

Navigation och GPS funktioner

Garmin Edge 830 kommer med Garmin Cycle maps med sväng-för-sväng navigation. Edge 830 ser automatiskt till att leda dig tillbaka på rätt väg igen, om du skulle köra fel. Med den nya snabbare processorn ser Edge 830 till att räkna ut din rutt dubbelt så snabbt som sin föregångare.

Beslutar du dig för att köra hem innan din rutt är avklarad hjälper Garmin Edge 830 dig även med det, och den räknar fort ut en ny rutt hem.

Det är även möjligt att lägga in en adress eller välja en destination med points of interest i Garmin Edge 830.

Du kan starta en Grouptrack session med dina vänner som också har en kompatibel Garmin enhet. Där kan hålla kolla på vart ni är, om ni är många som är ute och cyklar på en rutt.

Datorn använder både GPS, GLONASS och Galileo satelliterna, så att du kan få den mest precisa data till att trackea din tur.

Sensorer

Du kan ansluta en mängd olika sensorer till Edge 830 eftersom den har stöd för både ANT + och Bluetooth Low Energy-sensorer.

Den inbyggda höjdmätaren används inte bara för att mäta höjd, utan även för att beräkna resten av lutningen med ClimPro-funktionen. Här visas grafiskt var du är på stigningen och hur långt du har kvar.

Mountainbike funktioner

Garmin har i den här enheten lagt till ett brett utbud av funktioner till de som använder Mountainbike. De kallar det Mountainbike Dynamics.

Denna funktion visar hur hårt du har åkt. Turen bedöms på två parametrar, Grit och Flow.

Grit täcker hur svår spåret är - i förhållande till svängar, stigningar och andra hinder. Två cyklister på samma spår får samma Gritpoäng.

Flow täcker hur bra banan har blivit kört av föraren, i förhållande till hur väl svängen blir körd, hur hårt den är bromsad och liknande. Här kan poängen variera från förare till förare.

Den tredje funktionen är hopp. Datorn berättar hur många hopp du har gjort, och för varje hopp berätta hur långt du hoppade, och hur länge du var i luften.

Smartphone förbindelse

Du kan ansluta din Edge till din telefon och få meddelanden direkt från din telefon. Då slipper du att ha telefonen i fickan varje gång något händer.

Du kan också välja vilka aviseringar du vill få på klockan, till exempel samtal, SMS och liknande.

Fing My Edge-funktionen är också väldigt användbar, särskilt på mountainbikes, för om din Garmin Edge skulle falla av och den är ansluten till din smartphone får du ett meddelande på din telefon med vägbeskrivning tillbaka till var din telefon senast var ansluten till Garmin Edge. När du väl har nått den plats där den ska vara och du har anslutit igen, så kan du starta ett larm så att du kan höra var det är nånstans.

Om du skulle vara inblandad i en krasch kan Garmin Edge 830 skicka ett meddelande till en nödkontakt. Om den registrerar något som skulle kunna vara en krasch startar din Garmin Edge en timer som skickar ett meddelande till en viss kontakt efter en kort tid. Du har möjlighet att stoppa meddelandet om inget har hänt.

Batteritid

20 timmar allt efter ljusstyrka på skärmen och omgivande temperatur.

Garmin Edge 830 er kompatibel med Garmins batteripaket som kan ladda upp enheten medans den används.

Specifikationer


Tillverkare Garmin
Montering Styrstam, Styre
Körd tid Ja
Dataöverföring Ja
Höjdmätare Ja
Puls Ja
Navigering Ja
GPS Ja
Total km Ja
Kadens Ja
Bakgrundsbelysning Ja
Aktuell hastighet Ja
Km-räknare Ja
Ur Ja
Max hastighet Ja
Kaloriräknare Ja
Genomsnitt Ja
Tidtagarur Ja
Trådlös Ja
Temperatur Ja
Färg Svart
Längd 82 mm
Bredd 50 mm
Höjd 20 mm
Vikt 79,1gram
Streckkod / EAN 753759207304

Andra köpte också

ANMÄL DIG TILL VÅRAT NYHETSBREV

Anmål dig till vårat nyhetsbrev och få en tjuvkik på vårt nya utbud, erbjudanden och DIY guides.