Produkter


Garmin Edge 530 Bundle

Garmin Edge 530 Bundle
Garmin Edge 530 Bundle
Garmin Edge 530 Bundle
Garmin Edge 530 Bundle
Garmin Edge 530 Bundle
Garmin Edge 530 Bundle
Garmin Edge 530 Bundle
Garmin Edge 530 Bundle
Garmin Edge 530 Bundle
Garmin Edge 530 Bundle
Garmin Edge 530 Bundle

Garmin Edge 530 Bundle

Fri frakt*
Modelnr.010-02060-11
LeveringSkickas idag
FraktFrån 0 kr.

På lager

4.06900

Vägl.:
4.77900

Beställ innan kl. 13.00
Skickas idag  • Beskrivning
  • Specifikationer
Se produkter från Garmin
GPS cykedator från Garmin med integrerad navigation.
Det senaste tillskottet till Garmins 5xx-serie erbjuder betydligt högre processorhastighet, längre batteritid och en uppsjö av nya funktioner.
Bland de nya funktionerna kan ClimPro, Mountainbike Statistik, Heat Acclimation, Performance Power Curve lyftas fram speciellt.

I denna bundle ingår Garmin Speed Sensor 2, Garmin Kadencesensor 2 och Garmin HRM Dual pulsmätare.
Det ingår även två hållare - en Out Front och en vanlig hållare samt en säkringsrem.

Med Garmin Connect appen som kan fås till iOS och Android kan du hämta ännu fler apps och funktioner till din Edge dator.
Displayen är lätt att läsa och är numera ännu större, 2,6" med automatisk varierande ljusstyrka för att förlänga batteritiden och samtidigt göra skärmen så läsbar som möjligt, även i stark sol.

Navigation och GPS-funktioner
Garmin Edge 530 kommer med Garmin Cycle Maps med sväng-för-sväng navigation. Edge 530 ser till att automatiskt leda dig tillbaka på din rutt om du har kört fel. Med den nya, snabbare processorn kan Edge 530 räkna ut din rutt upp till dubbelt så snabbt som föregångaren.
Om du bestämmer dig för att köra hem innan din rutt är färdig så hjälper Garmin Edge 530 dig även med det genom att snabbt räkna ut en ny rutt hem.
Du kan starta en Grouptrack Session med dina vänner som också har en kompatibel Garmin-enhet. Så kan ni se var varandra är om ni nu är många som är ute.
Datorn använder sig av GPS, GLONASS och Galileo satelliterna så du får den mest precisa datan för att tracka sin tur.

Sensorer
Du kan ansluta en värld av olika sensorer till Edge 530 eftersom den både supportar ANT+ och Bluetooth Low Energy sensorer.
Den inbyggda höjdmätaren används till, förrutom att mäta höjden, även till att räkna ut resten av din stigning med funktionen ClimPro. Här visas du grafiskt var du befinner dig på stigningen och hur långt du har kvar.

Mountainbikefunktioner
Garmin har i denna enhet lagt till en massor av funktioner till mountainbikefolket. Garmin kallar det för Mountainbike Dynamics.
Dessa funktioner visar dig hur hårt du har cyklat. Turen värderas efter två parametrar - Grit och Flow.
Grit handlar om hur svårt spåret är vad gäller svängar, höjdskillnader och andra hinder. Två cyklister i samma spår får samma Grit Score.
Flow handlar om hur väl spåret har cyklats. Här analyserar datorn hur väl svängarna har utförts, hur hårt cyklisten har bromsat, osv. En Flow Score kan alltså variera mellan olika cyklister.
En tredje funktion är hopp. Datorn räknar hur många hopp du har gjort och i varje hopp kan datorn berätta hur långt du hoppade innan du landade igen och hur länge du flög genom luften.

Smartphoneuppkoppling
Du kan koppla din Edge till din telefon och motta notiser direkt från telefonen. Du slipper alltså behöva ta upp telefonen ur fickan varje gång något händer.
Du kan välja vilka notiser du vill få på datorn, t.ex. samtal, SMS eller liknande.
Find My Edge funktionen er också väldigt användbar, speciellt på mountainbiken, därför att om det skulle ske att din Garmin Edge trillar av när den är uppkopplad till din smartphone så får du ett meddelande på din telefon med en vägbeskrivning tillbaka dit där du sist hade förbindelse med din Garmin Edge. När du har kommit tillbaka till platsen där den borde ligga och din Garmin Edge och telefon har fått tillbaka förbindelse så kan du starta ett alarm i din Garmin Edge så du kan höra dig fram till var den ligger. Smart!
Skulle du råka ut för en olycka kan Garmin Edge 530 skicka ett meddelande till en nödkontakt. Om datorn registrerar något som skulle kunna vara ett crash så startardin Garmin Edge en timer som skickar ett meddelande till en bestämd kontakt efter kort tid. Du har möjlighet att stoppa meddelandet om inget har hänt.

Batteritid
20 timmar beroende på skärmens ljusstyrka och utetemperaturen.
Garmin Edge 530 är kompatibel med Garmins batteripaket som kan ladda enheten medan den används.

Se mer

Se mindre


Specifikationer

TillverkareGarmin
TrådlösJa
TidtagarurJa
GenomsnittJa
KaloriräknareJa
Max hastighetJa
UrJa
Km-räknareJa
Aktuell hastighetJa
BakgrundsbelysningJa
KadensJa
Total kmJa
GPSJa
NavigeringJa
PulsJa
HöjdmätareJa
DataöverföringJa
Körd tidJa
MonteringStyrstam, Styre
TemperaturJa
FärgSvart
Längd82 mm
Bredd50 mm
Höjd20 mm
Vikt75,8gram
Streckkod / EAN753759207205

Se mer

Se mindre
Garmin Edge 530 BundleGarmin Edge 530 BundleGarmin Edge 530 BundleGarmin Edge 530 BundleGarmin Edge 530 BundleGarmin Edge 530 BundleGarmin Edge 530 BundleGarmin Edge 530 BundleGarmin Edge 530 BundleGarmin Edge 530 BundleGarmin Edge 530 Bundle
Stäng X
Pinterest