Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00
Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00
Billigast på PriceRunner

Garmin Edge 530 Bundle

4.779,00
3.299,00
Status I lager
Modell nr.010-02060-11
FraktFra 0 kr.
Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00

Alternativa produkter

Beskrivning


GPS cykedator från Garmin med integrerad navigation.

Det senaste tillskottet till Garmins 5xx-serie erbjuder betydligt högre processorhastighet, längre batteritid och en uppsjö av nya funktioner.

Bland de nya funktionerna kan ClimPro, Mountainbike Statistik, Heat Acclimation, Performance Power Curve lyftas fram speciellt.

I denna bundle ingår Garmin Speed Sensor 2, Garmin Kadencesensor 2 och Garmin HRM Dual pulsmätare.

Det ingår även två hållare - en Out Front och en vanlig hållare samt en säkringsrem.

Med Garmin Connect appen som kan fås till iOS och Android kan du hämta ännu fler apps och funktioner till din Edge dator.

Displayen är lätt att läsa och är numera ännu större, 2,6" med automatisk varierande ljusstyrka för att förlänga batteritiden och samtidigt göra skärmen så läsbar som möjligt, även i stark sol.

Navigation och GPS-funktioner

Garmin Edge 530 kommer med Garmin Cycle Maps med sväng-för-sväng navigation. Edge 530 ser till att automatiskt leda dig tillbaka på din rutt om du har kört fel. Med den nya, snabbare processorn kan Edge 530 räkna ut din rutt upp till dubbelt så snabbt som föregångaren.

Om du bestämmer dig för att köra hem innan din rutt är färdig så hjälper Garmin Edge 530 dig även med det genom att snabbt räkna ut en ny rutt hem.

Du kan starta en Grouptrack Session med dina vänner som också har en kompatibel Garmin-enhet. Så kan ni se var varandra är om ni nu är många som är ute.

Datorn använder sig av GPS, GLONASS och Galileo satelliterna så du får den mest precisa datan för att tracka sin tur.

Sensorer

Du kan ansluta en värld av olika sensorer till Edge 530 eftersom den både supportar ANT+ och Bluetooth Low Energy sensorer.

Den inbyggda höjdmätaren används till, förrutom att mäta höjden, även till att räkna ut resten av din stigning med funktionen ClimPro. Här visas du grafiskt var du befinner dig på stigningen och hur långt du har kvar.

Mountainbikefunktioner

Garmin har i denna enhet lagt till en massor av funktioner till mountainbikefolket. Garmin kallar det för Mountainbike Dynamics.

Dessa funktioner visar dig hur hårt du har cyklat. Turen värderas efter två parametrar - Grit och Flow.

Grit handlar om hur svårt spåret är vad gäller svängar, höjdskillnader och andra hinder. Två cyklister i samma spår får samma Grit Score.

Flow handlar om hur väl spåret har cyklats. Här analyserar datorn hur väl svängarna har utförts, hur hårt cyklisten har bromsat, osv. En Flow Score kan alltså variera mellan olika cyklister.

En tredje funktion är hopp. Datorn räknar hur många hopp du har gjort och i varje hopp kan datorn berätta hur långt du hoppade innan du landade igen och hur länge du flög genom luften.

Smartphoneuppkoppling

Du kan koppla din Edge till din telefon och motta notiser direkt från telefonen. Du slipper alltså behöva ta upp telefonen ur fickan varje gång något händer.

Du kan välja vilka notiser du vill få på datorn, t.ex. samtal, SMS eller liknande.

Find My Edge funktionen er också väldigt användbar, speciellt på mountainbiken, därför att om det skulle ske att din Garmin Edge trillar av när den är uppkopplad till din smartphone så får du ett meddelande på din telefon med en vägbeskrivning tillbaka dit där du sist hade förbindelse med din Garmin Edge. När du har kommit tillbaka till platsen där den borde ligga och din Garmin Edge och telefon har fått tillbaka förbindelse så kan du starta ett alarm i din Garmin Edge så du kan höra dig fram till var den ligger. Smart!

Skulle du råka ut för en olycka kan Garmin Edge 530 skicka ett meddelande till en nödkontakt. Om datorn registrerar något som skulle kunna vara ett crash så startardin Garmin Edge en timer som skickar ett meddelande till en bestämd kontakt efter kort tid. Du har möjlighet att stoppa meddelandet om inget har hänt.

Batteritid

20 timmar beroende på skärmens ljusstyrka och utetemperaturen.

Garmin Edge 530 är kompatibel med Garmins batteripaket som kan ladda enheten medan den används.

Specifikationer


Tillverkare Garmin
Montering Styrstam, Styre
Körd tid Ja
Dataöverföring Ja
Höjdmätare Ja
Puls Ja
Navigering Ja
GPS Ja
Total km Ja
Kadens Ja
Bakgrundsbelysning Ja
Aktuell hastighet Ja
Km-räknare Ja
Ur Ja
Max hastighet Ja
Kaloriräknare Ja
Genomsnitt Ja
Tidtagarur Ja
Trådlös Ja
Temperatur Ja
Färg Svart
Längd 82 mm
Bredd 50 mm
Höjd 20 mm
Vikt 75,8gram
Streckkod / EAN 753759207205

Andra köpte också

ANMÄL DIG TILL VÅRAT NYHETSBREV

Anmål dig till vårat nyhetsbrev och få en tjuvkik på vårt nya utbud, erbjudanden och DIY guides.