Produkter


Garmin Edge 520 Plus GPS

Garmin Edge 520 Plus GPS
Garmin Edge 520 Plus GPS
Garmin Edge 520 Plus GPS
Garmin Edge 520 Plus GPS

Garmin Edge 520 Plus GPS

Fri frakt*
Modelnr.010-02083-10
FraktFrån 0 kr.

På lager

2.19900

Vägl.:
3.19900
  • Beskrivning
  • Specifikationer
Se produkter från Garmin
Garmin Edge 520 Plus.

520 Plus är en uppgradering av 520, så den påminner mycket om en Edge 1030 som är mindre och utan touchskärm.

Det den saknar i förhållanden till 820 och 1030 är den mest avancerade träningen och navigationen.

Garmin 520 Plus kan det de flesta serriösa motionister behöver.
Du kan lägga in en rutt på enheten, och den kan ge dig "turn by turn"-navigation och leda dig tillbaka till rätt spår om du skulle köra fel.
Den använder data från andra Garminanvändare, så den hittar de vanligaste rutterna och du undgår på så sätt de sämsta vägarna eller gör så du slipper den kortare vägen men som tar längre till pga en sväng.
Det är inte möjligt att lägga till nya kartor från Garmin på enheten, och du kan heller inte skriva in en adress i själva enheten och låta den visa dig vägen. Dessa ska vara förinlästa.

Det är möjligt att ansluta alla slags sensorer via Bluetooth eller ANT+.
De kan visa din puls, kadens, effekt och fart så som du önskar.
Du kan själv ställa in dator med olika datasidor, som där du kan anpassa vad som visas utefter ditt behov.

Med "förare till förare"-funktionen kan du skicka och svara på förinlästa meddelanden. På så sätt kan man signalera till sina medcyklister att man har fått punktering i ett intervall och därför har halkat efter.
Detta kräver att allas enheter är inställda på "Group Track".

Du kan lägga in träningar direkt på enheten eller över Garmin Connect, där din 520 Plus kan berätta vilka intervaller du ska köra. Dessa kan ställas in efter puls, effekt, fart och kadens i tid eller avstånd. Du kan därmed vara säker på att du håller dig till ditt träningsprogram så mycket som möjligt så att du får ut den bästa möjliga träningen.

Kör du med pulsbälte kan den också ge dig en avläsning av din VO2 max (maximal syreupptagningsförmåga). Man kan säga att det är "din kondition i siffror". På så sätt kan du hålla stenkoll på vart din form är på väg i förhållande till puls och syreupptagningsförmåga.
Beroende på din träning, din VO2 max och ditt program så ger din Garmin 520 Plus dig förslag på när du har ett stort behov för återhämtning.

Kör du med effektmätare kan den också ge dig löpande FTP. Det är den högsta effekten du kan hålla i 20 min. Detta används som hörnsten i riktigt många träningsprogram med intervaller.

Med Connect IQ kan du hämta andra "Apps" till enheten, så du kan få in vädret, träningar från TrainingPeaks, MTB-spår från Trailforks eller helt andra appar som du kan använda medan du kör. Denna funktion kräver dock att du är ansluten till din telefon så den kan använda mobildatan.

Den kan kopplas ihop med både Garmin Connect, Strava, TrainingPeaks och många andra plattformar. Du behöver alltså inte bekymmra dig över att överföra filer - det klarar den av automatiskt när du är färdig med din träning.
Den kan också ge dig Strava segment Live, så du kan se om du håller dig till dina tider, både jämfört med dig själv, din snabbaste kompis eller den bästa tiden overall.

Se mer

Se mindreIndeholder

Edge 520 Plus Out-front hållare till planmontering Standardhållare Laddnings-/datakabel Quick Guide

Specifikationer

TillverkareGarmin
FärgSvart
TemperaturJa
TrådlösJa
TidtagarurJa
GenomsnittJa
KaloriräknareJa
Max hastighetJa
UrJa
Km-räknareJa
Aktuell hastighetJa
BakgrundsbelysningJa
KadensJa
Total kmJa
GPSJa
NavigeringJa
PulsJa
HöjdmätareJa
DataöverföringJa
Körd tidJa
MonteringStyrstam, Styre
Vikt62,5gram
Streckkod / EAN753759209681

Se mer

Se mindreköps ofta tillsammans

Relaterade produkterGarmin Edge 520 Plus GPSGarmin Edge 520 Plus GPSGarmin Edge 520 Plus GPSGarmin Edge 520 Plus GPS
Stäng X