Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00
Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00
Billigast på PriceRunner

Garmin Edge 1030 PLUS GPS Cykeldator

5.999,00
5.099,00
Status I lager
Modell nr.010-02424-10
FraktFra 0 kr.
Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00

Beskrivning


Garmin Edge 1030

Garmins flaggskepp, edge 1030 kommer nu i en ny och förbättrad upplaga Edge 1030 PLUS.

Garmin Edge 1030 Plus tager det bästa från Edge 820 och Edge 1000 och lägger till ännu flera saker.

I förhållanden till föregångaren 1030 har de förbättrat batterilevnadstiden så den nu kan hålla ström vid krävande användning upp till 24 timmar.

De har också uppgraderat kart och turplanläggningsfunktionerna samt förbättrat Livetrack och Trailforks turer.

Nya funktioner:

Garmin har lagt till ännu flera funktioner till MTB ryttaren med MTB-Dynamik och Off-Course Rekalkulering som ger dig ännu flera data och möjligheter till att få flera sköna upplevelser i spåret.

Du får även en ny träningsvän i Edge 1030 Plus med nya funktioner som Träningsplanläggning och Dagliga Workout Förslag som kan motivera dig på nya niveauer.

En av de stora nyheterna är Garmins " Trendline Popularity Routing", som väljer tur till dig, i förhållanden till där andra cykelryttare med Garmin enheter har kört. På det viset får du visat vägar som passar till ditt behov, och du bliver inte ledd in över grusvägar- eller marker, när du kommer på din racercykel. Har du där i mot datorn satt upp till din cykelcross eller gravelbike, så visar den dig även grusvägar- och marker samt andra stigar, som är perfekta till dina offroad upplevelser.

Precis som med Edge 820 kan du få Edge 1030 Plus till att ge dig tre möjligheter på turer, du kan köra. Du ska välga distancen du vill köra, samt vilken riktning du vill köra - så kan du köra ut i motvinden och hem i medvinden.

Kör du med andra som har Garmin Edge 1030 serien, är det skapat ett kommunikationssystem, där alla ryttare är förbundet på Garmins "GroupTrack". Det förinlästa beskeder du kan skicka, där du ber gruppen om att vänta på dig, komma med något assistance i förbindelse med en defekt, eller du kan skriva, de bara ska köra vidare utan dig. Det är så en möjlighet till att kommunikera med de andra ryttarna utan att skulle fumla med telefonen.

Med "LiveTrack" kan du även se där de kör, och hur starkt de kör. Så är du konkurrenceminded, är det möjligt att hålla din fart högre än gruppen, när du ligger i utbrytning på träningsturen - eller hitta tillbaka till dem, om du kör fel.

Den nya in-line flush hållare gör, att du kan sätta ett eksternt batteri på undersidan av hållaren och ge ström direkt till din Garmin enhet. Det betyder, du kan fördubbla din batterilevetid, så du har upp till 48 timmars batterilevetid.

Kör du utan extra batteri, kan du ha upp till 24 timmars batteri vid krävande användning.

Med Connect IQ är det också kommit flera förbindelsemöjligheter. Som de andra nyare Edge modeller är det LiveStrava, så du kan se segmenterna runt om dig, och följa om du är framtill eller bakom.

Nu är det även kommit TrainingPeaks. Så om du kör efter programmer kan du förbinda Garmin och TrainingPeaks och dina träningar kommer automatisk in på datorn och berättar dig, vilka intervaller du ska köra och i vilka zoner du ska vara.

Garmin Edge 1030 Plus innehåller fortfarande de gamla goda funktioner i förhållanden till den lätta och personliga inställning av dina skärmar, låter dig göra träningar direkt på datorn och du kan ansluta alla ANT+ enheter, så du kan få visat puls, kadence och watt, om du har den kompatibla utrustningen.

Datorn har också bluetooth och WiFi, så du kan ladda upp dina träningsfiler till Garmin Connect direkt efter du har avslutat din tur. Är din dator satt upp på WiFi kan den automatisk uppdatera där hemma, utan att du behöver ansluta din telefon, din bärbara dator eller andra ting.

Medföljer:

Garmin Edge 1030 Plus GPS.

USB-kabel.

Stropp.

Snabbstartsvägledning.

Outfront mount (in-line flush).

Specifikationer


Tillverkare Garmin
Montering Styre
Körd tid Ja
Dataöverföring Ja
Höjdmätare Ja
Puls Ja
Navigering Ja
GPS Ja
Total km Ja
Kadens Ja
Bakgrundsbelysning Ja
Aktuell hastighet Ja
Km-räknare Ja
Ur Ja
Max hastighet Ja
Kaloriräknare Ja
Genomsnitt Ja
Tidtagarur Ja
Trådlös Ja
Temperatur Ja
Färg Svart
Streckkod / EAN 753759256289

Relaterade produkter

ANMÄL DIG TILL VÅRAT NYHETSBREV

Anmål dig till vårat nyhetsbrev och få en tjuvkik på vårt nya utbud, erbjudanden och DIY guides.