Produkter


Garmin Edge 1030 Bundle
Garmin Edge 1030 Bundle

Garmin Edge 1030 Bundle

Fri frakt*
Modelnr.010-01758-11
Levering13-17 vardagar
FraktFrån 0 kr.

5.49900

Vägl.:
7.44900Köp produkten nu och få den levererad inom 13-17 vardagar


  • Beskrivning
  • Specifikationer
Se produkter från Garmin
Garmin Edge 1030 Bundle.

Garmins flaggskepp har nått nya nivåer och tagit ännu större steg för att förbättra din cykelupplevelse.
Garmin Edge 1030 kombinerar det bästa från Edge 820 och Edge 1000.
Storleken är densamma som Edge 1000, så du får en stor skärmen med mycket tydlig display.

En av de stora nyheterna är Garmins " Trendline Popularity Routing" som väljer rutten åt dig, i förhållanden till där andra cyklister med Garmin enheter har kört. På så sätt visas du de vägar som passar dina behov, och du blir inte guidad in på grus- eller markvägar när du kommer på din racercykel. Har du däremot ställt in datorn på cyklecross eller gravelbike, så visar den dig också grus- och markvägar samt andra stigar som är perfekta till dina off-road upplevelser.

Precis som med Edge 820 kan du låta Edge 1030 ge dig tre möjligheter på rutter du kan köra. Du ska välja den distans du vill köra samt i vilken riktning - så kan du börja i motvind och köra hem i medvind.Kör du med andra som har Garmin Edge 1030, finns ett kommunikationssystem där alla förare är ihopkopplade på Garmins "GroupTrack". Du kan skicka förinlästa meddelanden, där du t.ex. ber gruppen att vänta på dig, komma och hjälpa dig med ett problem, eller att de ska köra vidare utan dig. Det är alltså möjligt att kommunicera med de andra utan att behöva fumla med telefonen.

Med "LiveTrack" kan du också se var de andra kör och hur snabbt. Så är du tävlingsinriktad är det möjligt att hålla din fart högre än gruppens, när du har brytit dig loss från klungan på träningsturen - eller att hitta tillbaka till dem om du kört fel.

Den nya in-line flush hållaren gör att du kan sätta ett extrent batteripaket på undersidan av hållaren och ge ström direkt till din Garmin enhet. Det betyder att du kan fördubbla din batteritid, så du får upp till 40 timmar. Kör du utan extra batteri, kan du ha upp till 20 timmars batteri.

Med Connect IQ kommer flera förbindningsmöjligheter. Som de andra nyare Edge modellerna är det LiveStrava, så du kan se segmenten runt om dig, och följa om du ligger före eller efter.

Nu har även TrainingPeaks kommit. Om du kör efter programm kan du koppla Garmin och TrainingPeaks och dina träningar kommer automatiskt in på datorn och berättar för dig vilka intervaller du ska köra och i vilka zoner du ska befinna dig i.

Garmin Edge 1030 innehåller fortfarande de gamla goda funktionerna så som den enkla och personliga inställningen av dina skärmar, låter dig skapa träningar direkt på datorn och du kan tillsluta alla ANT+ enheter, så du kan läsa av puls, kadence och watt, om du har den gällande utrustningen.

Datorn har också Bluetooth och WiFi, så du kan ladda upp dina träningsfiler till Garmin Connect direkt efter att du har avslutat din tur. Är din dator inställd på WiFi kan den automatiskt uppdatera där hemma utan du behöver tillsluta din telefon, laptop eller andra ting.

Medföljer:
Garmin Edge 1030 GPS.
Förstaklassig pulsmätare.
Kadencesensor.
Hastighetssensor.
USB-kabel.
Rem.
Snabbstartsvägledning.
Outfront mount (in-line flush).

Se mer

Se mindre


Specifikationer

TillverkareGarmin
FärgVit, Svart
TemperaturJa
TrådlösJa
TidtagarurJa
GenomsnittJa
KaloriräknareJa
Max hastighetJa
UrJa
Km-räknareJa
Aktuell hastighetJa
BakgrundsbelysningJa
KadensJa
Total kmJa
GPSJa
NavigeringJa
PulsJa
HöjdmätareJa
DataöverföringJa
Körd tidJa
MonteringStyrstam, Styre
Vikt123gram
Streckkod / EAN753759173777

Se mer

Se mindre
Garmin Edge 1030 Bundle
Stäng X
Pinterest