Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00
Skickas idag beställ innan 15:00 beställ innan 17:00
Billigast på PriceRunner

Pirelli Cinturato Velo TLR Refleks 700x28c fällbara däck

789,00
699,00
Modell nr.4043400
Leverans4-8 vardagar
FraktFra 0 kr.

Köp varan nu och få den levererad inom 4-8 vardagar

Alternativa produkter

Beskrivning


Högsta rekommendation på Bicycle Rolling Resistance.

Detta däck utmärker sig genom att skydda mycket bra mot punktering, där det sveper bort konkurrenterna från banan. Samtidigt är den också lättrullad.

Pirelli Cinturato Velo.

Italienska Pirelli är nog mest kända från motorsporten, där de varit den föredragna leverantören av däck i över 100 år. De tar nu med sig den erfarenheten och expertisen till cykelvärlden med en ny serie däck som bygger på erfarenheten från deras bästa motorsportdäck.

Pirelli Cinturato Velo är Pirellis ta på det perfekta vinterdäcket för racing, med en kombination av lågt rullmotstånd och vikt, hög slitstyrka, bra komfort och bra väggrepp under de flesta förhållanden.

SmartNET Silica Compound.

Den patenterade gummiblandningen från Pirelli är hämtad direkt från deras motorsportdäck och förbättrad för användning i cyklar. Den speciella gummiblandningen säkerställer lågt rullmotstånd, hög nötningsbeständighet och bra grepp på både torra och våta vägar.

Funktionell Groove Design.

Pirelli Cinturato Velo har ett däckmönster optimerat för användning på våta vägar via Pirellis FGD-teknik. Tekniken är densamma som används för utveckling av t ex motorcykeldäck, där greppet under alla tänkbara förhållanden är av största vikt. Däcket har en jämn mittlinje, samt ett mönster längs däckets axlar som hjälper till att kanalisera vattnet effektivt. Mönstret bidrar därför till det låga rullmotståndet och goda väggreppet som kännetecknar Pirelli Cinturato Velo.

Armor Tech.

Armour Tech-konstruktionen på däcket ger ett bra punkteringsskydd då det är uppbyggt i flera lager och material som tillsammans säkerställer ökad komfort och tillförlitlighet även vid lågt däcktryck.

Däcket är slanglöst klart.

Storlek: 700x28c (etrto: 28-622).

TPI: 66

Vikt: 350 gram.

Med reflekterande kant

Specifikationer


Tillverkare Pirelli
Punkteringsskydd Extra högt
Väggrepp Högt
Rullmotstånd Lågt
Däcktyp Vikdäck, Tubeless ready
Färg Svart
Däckstorlek 700x28 (28-622)
Streckkod / EAN 8019227404340

Guider


Andra köpte också

ANMÄL DIG TILL VÅRAT NYHETSBREV

Anmål dig till vårat nyhetsbrev och få en tjuvkik på vårt nya utbud, erbjudanden och DIY guides.