ProdukterCykelgear.se har prismatch

Vi har prismatch på hela vårt sortiment!

Cykelgear.se vil gärna säkra, att du får den bästa pris på marknaden. Vi genomgår pris kontrol löpande hos våra konkurrenter för att säkra, att våran pris är attraktiv och låg. Detta kallar vi prismatch. Prismatch gäller på hela sortimentet, dock skal varan vara exakt samma märke, model, kvalitet, storlek, färg mm.

 

BETINGELSER:

Prismatch gäller, när man jämför priser på Cykelgear.se med svenska WEB-butiker(dvs. Med svenskt VAT-nummer och lager). Varan ska vara på lagret och till leverering inom 1-4 dagar.

Prismatch gäller inte för varor, som andra konkurrenter bara har vid slutrea, öppningsrea osv. Det gäller heller inte i begränsade antal, precis som att Prismatch inte gäller för special framställda produkter, utsålda varor hos oss eller konkurrenter, engros-försäljning, medlems- erbjudande eller individuelt förhandlade priser.

När vi jämför priser med konkurrenterna, medräknas evt. Frakt, kort och administrativ avgift.

 

SÅ GÖR DU

Innan du beställer skall du trycka på knappen ”prismatch”, du hittar knapper under ”köp” knappen på varorna. Här ber vi dig om att uttfylla namnet, på den konkurrenten som säljer varan billigare, samt pris och länk till varan hos konkurrenten. I de flesta fall rättar vi prisen på varan, så att alla får glädje av den låga prisen. I några fall kontaktar vi dig och gör en avtal om hur du köper varan billigare än den står för. I båda fallen kontaktar vi dig.

Har du frågor till prismatch kan du alltid kontakta oss på Info@cykelgear.se