Skickas idag beställ innan 18:00 beställ innan 18:00
Skickas idag beställ innan 18:00 beställ innan 18:00
Billigast på PriceRunner

Assos Mille GTS Bibshorts med hängslen Svart

2.029,00
1.699,00
Modell nr.11.10.225.18
LeveransBeror på vald storlek
FraktFra 0 kr.
Skickas idag beställ innan 18:00 beställ innan 18:00

Alternativa produkter

Beskrivning


GTS markerar introduktionen av den andra generationen av MILLE - en helt ny bib-shorts baserad på de ikoniska GT-shorts "Total Comfort-formel med sitt mjuka dubbellagers inlägg, utmattningsminskande textil och förnyad passform. Idealisk för proffsryttare som söker extra komfort under träning för vardagsryttare som söker maximalt långdistansstöd.

Vi började med att anpassa mönstret på våra S9 racingshorts med hjälp av dess tvåpanels "fjäril" i botten för att smidigt linda dina ben, låsa inlägget på plats medan du trampar och minska friktionen med sina minimala stygn. Ovan har Xbib-remmarna kalibrerad sträckning genomgående, med den bakre delen med en enda rem för att bilda en A-ram för ökad stabilitet.

OSSIDIA-tyget - utvecklat speciellt för MILLE GT c2-plattformen - hittar den perfekta balansen mellan friktionsfri komfort och muskelstödjande kompression.

Hjärtat i GTS är en helt ny insats, anpassad från GT med en dubbellagers memory foam-konstruktion och honeycomb-ark. Detta dämpningssystem i flera lager ger riktat strukturellt stöd med dubbel densitet för dina sidoben, medan 3D-överskiktet och kraterCooler-ventilerna ökar andningsförmågan för ökad komfort intill huden.

Specifikationer


Tillverkare Assos
Kön Herr
Kuddar Med kuddar

Guider


Andra köpte också

ANMÄL DIG TILL VÅRAT NYHETSBREV

Anmål dig till vårat nyhetsbrev och få en tjuvkik på vårt nya utbud, erbjudanden och DIY guides.